حجت الاسلام مصباحی مقدم نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با سراج24 با اشاره به نامگذاری سال 94 از سوی رهبر معظم انقلاب به سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل»، ضمن تبریک سال جدید و ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) به ملت بزرگ ایران، گفت: نامگذاری سال 95 تاکید مجدد مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه راهکار خروج کشور از مشکلات اقتصادی و سایر مشکلات کشور، دنبال کردن و عملی کردن اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: اقصاد مقاومتی به معنای توجه اساسی به ظرفیت های ملی و داخلی کشور است و در نقطه مقابل توجه به بیگانگان برای حل مشکلات اقتصادی کشور است.
رئیس کمیسیون تلفیق لایحه برنامه ششم با اشاره به ظرفیتهای منابع طبیعی، نیروی انسانی و سرمایههای مردم برای از بین بردن آسیبپذیری اقتصاد، تصریح کرد: تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه می بایست اقتصاد مقاومتی اقدام و عملی بشود و در سطح کشور به اجرا در بیاید حکایت از این دارد که در دو سال گذشته پس از ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی آنچه انجام شده، چیزی جز شعار نبوده است و حرکت در راستای تمهید مقدمات برای اجرای اقتصاد مقاومتی نبوده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ظرفیت های خوبی برای خروج از رکود، ایجاد رونق و رشد اقتصادی داریم، گفت: اگر از این ظرفیت ها به صورت اساسی استفاده شود، نیازی به توجه به دشمنان کشور و ملت برای اینکه احیانا ارتباط با آنها بخواهد مشکلی از مشکلات اقتصادی حل بشود، وجود ندارد. البته معنای این سخن قطع روابط اقتصادی با کشورهای دیگر و استفاده از ظرفیت های بین المللی برای رشد بیشتر نیست.
مصباحی مقدم اضافه کرد: اصولا اقتصاد کشور وقتی مورد توجه جدی و اساسی سایر کشورها قرار خواهد گرفت که یک اقتصاد قوی و رو به رشد باشد. اگر یک اقتصاد، ضعیف و بیمار باشد کشورها نگاه طمعکارانه به آن خواهند داشت و دشمن نیز به دنبال شناسایی نقاط ضربه پذیر اقتصاد برای ضربه زدن به کشور خواهند بود.
وی با تاکید بر اینکه همت مسئولان و مدیران اقتصادی کشور باید توجه به اقتصاد داخلی کشور باشد، گفت: وظیفه مسئولان است که فرهنگ سرمایه گذاری، استفاده از کالاهای تولید داخل، صرفهجویی به ویژه در انرژی را ترویج دهند تا بتوانیم هرچه بیشتر انرژی های فسیلی را مورد استفاده صنعتی قرار داده و صادر کنیم، اگر از این ظرفیت ها استفاده بشود حتما رشد بالایی را می توانیم شاهد باشیم.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در مورد چرایی اولویت قرار گرفتن اقتصاد برای کشور درسال 95 توسط مقام معظم رهبری، گفت: از نظر سیاسی ایران در اوج استقلال است؛ از نظر فرهنگی هم فرهنگ اسلامی و ملی ما در شرایط خوبی قرار دارد و از نظر نظامی هم قدرت بی نظیری در منطقه هستیم ولی مشکل اساسی ما اقتصاد است.
مصباحی مقدم ادامه داد: بهبود وضعیت اقتصاد، موضوعی است که نظر سنجی ها از مردم هم آن را به خوبی نشان می دهد. مردم برای معیشت، اشتغال جوانان و رکودی که درگیر آنیم، دغدغه دارند و درگیرند.
وی در پایان خواستار مطالبه اقدام و عمل در حوزه اقتصاد مقاومتی از سوی مجلس دهم شد.



